ElevenKert

Szentendrei helyszínünk:

Támogatóknak

2013.06.15. 11:29 elevenkert

          Miért van szükség támogatókra?

Elsősorban azért, mert a Művészetek Völgye rendezvény évről évre csökkenő állami támogatással gazdálkodik, az idei évben a környező falvak programjait nem tudják finanszírozni a költségvetésükből.

Másodsorban azért, mert a kitelepülést, a hangtechnikát, az ott tartózkodó technikai stábot, valamint a fellépők költségeinek finanszírozását nem lehetséges kitermelni a helyszínen létesíteni kívánt büféből, illetve belépési hozzájárulásokból, adományokból (belépő szedésére nem vagyunk jogosultak).

Harmadsorban azért is számítunk a szponzorációs felajánlásokra, mert szeretnénk egy olyan Magyarországon eddig nem létező, "fenntartható fesztivál" finanszírozási modellt létrehozni, ahol az állami pénzek helyett vagy amellett, az egyéni,  kis- és nagyvállalkozóktól, illetve civil szervezetektől érkező kisebb-nagyobb felajánlásokra támaszkodva tudunk értékmutató kultúrát teremteni, hozzátéve a saját részünket: a stáb által végzett önkéntes munkát.

        A rendezvény non-profit finanszírozásának terve

A rendezvény kiindulási alapja a megrendezéshez: Taliándörögd polgármestere, Kajdi István által felajánlott programhelyszín (ÓvodaKert) és egy 30 négyzetméteres színpad.

Tárgyi eszközökkel (a zenés programok megszólalásához szükséges professzionális hangtechnika, hangosítás, fénytechnika, asztalok, ülőhelyek, sátrak, képzőművészeti tevékenységhez szükséges eszközök) a Forgács Társaság, a szentendrei Tizenegylet Ifjúsági Egyesület által működtetett ElevenKert ifjúsági klub és szórakozóhely támogatják a rendezvényt.

Jelenlegi kommunikációs partnereink és támogatóink a zeneszoveg.hu valamint a Civil rádió.

Saját pénzbeli eszközeink a Forgács Társaságon belüli felajánlásokból és a 2013. július 6-án Szentendrén, az Eleven Kert ifjúsági szórakozó helyen megrendezendő támogatói rendezvényen várt befolyó összegekből adódnak össze.

Ezenfelül a rendezvény lebonyolításhoz szükséges fennmaradó összeget egyrészt egyéni és céges, illetve civil szervezetektől érkező támogatásokból, összegekből kívánjuk előteremteni.

A rendezvény finanszírozásához, illetve a fellépők útiköltségének fedezéséhez, a rendezvény helyszínén is szándékunkban áll adományokat gyűjteni, ezen kívül pedig a helyszínen létesítendő büfé bevételét is a programokba kívánjuk visszaforgatni.

Összegezve: az ÓvodaKert tervezett pénzügyi működése szigorúan non-profit keretek között zajlik. A programhelyszín megteremtésének lehetősége elsősorban a még beérkező egyéni és céges támogatásokon, a kiadások minimalizálásán, és a Forgács Társaság stábja (15-20 fő) által végzett önkéntes munkán múlik, nem utolsó sorban pedig azon, hogy a fellépők önként és esetenként saját költségünkön vesznek részt a rendezvényen azért, hogy a Művészetek Völgyét támogatva fenntartsanak egy több, mint két évtizede fennálló hagyományt.

         Az egyéni támogatás és a céges támogatások módja 

 Az egyéni felajánlásokat a Forgács Társaság folyószámlájára várjuk:

Forgács művészeti Társaság és Alkotóműhely Egyesület

Számlaszám CIB BANK: 10700550-45130508-51100005

A kis- és nagyvállalkozásoknak támogatásukért cserébe reklám megjelenést tudunk biztosítani a rendezvényt hirdető online reklámfelületeken (banner, logo elhelyezés, link) - melyek piaci értéke összesen megközelítőleg 1.500.000 Ft + Áfa -, valamint a rendezvény és a kapcsolódó rendezvények helyszínén (saját molinó), vagy előzetes egyeztetés után egyéb off-line felületeken (plakát, rendezvényműsor, műsorfüzet). Amennyiben támogatásáért cserébe érdeklik ezek a reklámlehetőségek, kérjük írjon az ovodakert@gmail.com email-címre, ahol részletes tájékoztatást adunk a reklámfelületekről, és a szponzori csomagokról.

Támogatói szándékukat és felajánlásaikat köszönettel várjuk,

Szentendre, 2013. június 6.

Kauroch Márton elnök,

dr. Orgoványi Krisztián, pártoló tag,

Kabai Viktor, programszervező

Torma Béla, programszervező

 

Forgács Művészeti Társaság és Alkotóműhely Egyesület

 

információk, kapcsolat, támogatói jelentkezések: ovodakert@gmail.com

facebookoldal: https://www.facebook.com/ovodakert

blogoldal (feltöltés alatt): http://elevenkert.blog.hu/media/image/2013-06-15/6159414/

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozas 2013 informacio

A bejegyzés trackback címe:

https://elevenkert.blog.hu/api/trackback/id/tr416159414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása